OVER ONS


Corona, een lastige tijd voor veel bedrijven. Juist in deze tijd moet je soms anders denken. Toch groepen aanspreken? Video kan helpen! Denk eens aan instructiefilms, rondleidingen op beeld. Personeel thuis aan het werk en toch verbondenheid met de zaak laten ervaren. Laat een videoportret op locatie maken, iets persoonlijker voor  de collega's dan een vlog of call. Andere ideeën bespreken? Neem gerust contact op!

Snel schakelen, korte communicatielijnen en altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Zimi is een productiehuis voor film en animatie en bestaat al ruim 25 jaar. We werken zowel voor Nederlandse als voor buitenlandse opdrachtgevers. De wereld van film en animatie verandert in rap tempo. Technische ontwikkelingen gaan snel en wie had gedacht dat we niet meer leren uit een boek maar door gebruik te maken van een virtuele wereld. De vraag is niet wat je wilt maken maar hoe je iets wilt maken. Zimi kan daarbij helpen!! Wij ontlenen onze kracht aan het snel kunnen schakelen, korte communicatielijnen en altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Zimi film

Zimi 360 graden Virtuele Tours

Zimi animatie

Naast het bedenken en produceren van films en 2D/3D animaties maken we ook prachtige VR-tours. Alles natuurlijk geheel naar wens van de klant, elk met een eigen verhaal! We hebben ons daarnaast ook ontwikkeld op het gebied van screenrecording. Of het nu gaat om het opnemen van beeldschermen ten behoeve van een E-learning module of om opnames en screenrecording binnen het routeringsysteem van een operatiekamer. Samen vanuit enthousiasme een mooi product maken, dat is onze missie!